Guttane på 14 stk reise ein flott tur te Prestavikjo Stadion ute på mektige Suldal. Allerede 1 time inn i reisen begynne trøtte og seldne kropper endelig å våkne.... Det samma gjørr magen te Lasse Hervik som endelig våkne og vil gje någe i retur. Litt prat om kossen me tenke å starta kampen, med Steffen med 15 minutter i beinå i debuten er veldig klar te å starta nok ein gang på benken. Den kroppen ende opp med å springa i nesten 80 minutter. Siste minuttene før bytte er det ikke mye løping på maen der, men merr gallopering. Han har vondt i alle ledd som finnes i beinå.
 
Som godt vanlig Stavanger IF Fotball B-laget så e guttane påskrudd fra første sekund..... eller ikke. Fyste 20 minuttene ska me helst ikke snakka om. 2-0 Suldal, flott satt begge målå må bli sagt men sjangsene ska de egentlig ikke komma te.
Verdt å nevna at Kristoffer komme aleina med keeper og har all verdens tid te å sikta, springa og bare fyra ballen på mål så går den inn. Han vente og vente og vente og vente, et seig skudd....... i stang og i fanget på keeper. Komme tebage te dette seinere.
Guttane endre litt på laget og går over te ein 5-3-2 formasjon. Luka Nes og Thomas kontrollere toppen mens Thor Egil, Luka Wal og Lasse overkjøre midtbanen. Ein merr total balanse i laget nå med mange flott pasninger i bakrom samt spell i midten uten at Suldal klare å følge etter.
 
Comeback FC e tebage, 35 minutter speles ballen te Thomas Johansen som på godt Drogba vis står med ryggen mot mål og blir tatt. STRAFFE! Som vanlig sitte straffen fra Thomas som har vært maskin på straffene i årets sesong. 4 minutter seinere spele ballen nydelig fra Thor Egil mot Thomas. 2-2. Dessverre komme pausen for fort itte 2-2, hvor de siste 25 minuttene er det totaldominasen med et Suldal-lag som absolutt ikke henger sammen.
Me går for et taktisk bytte av Mats som bare vill ha ein lite pause, inn komme Kristoffer Johannessen som har ein kvart lysk men kjenne ikke mye på oppvarming. Ein pasning seinere og jogga rundt på banen i 52 sekunder. Kristoffer Johannessen ut -> Mats Gundersen inn igjen.
 
2.omgang starte så som så, Suldal skape ikke mye og me får ikke te den skikkelig store gjørr at me får ledensen. Litt ut av ingenting komme plutselig 3-2 av Suldal.... På an igjen. Guttane skrur på tempoet og de seldne kroppene te både Suldal og SIF begynne å visa seg. Me skape mest, men trenge fremdeles målet..... Og der komme ein fin kombinasjon av Wan-Bissaka og Lukaku på høyrevingen Kristoffer med årets touch fra skrå vinkel 10-12 meter fra mål. Lukaku hadde vært stolte over det bevisste touche som går i stor bue over keeper og i lengste. Guttane e i ekstase, nå e det bare å få inn seiersmålet...... som aldri komme.
 
Plutselig har me komt te 91 min og Suldal e ute av ingenting i 16-meteren vår hvor Rasmus og Sander har sklidd inn og vunnet alt av dueller som har måtte komme. Rasmus sklir PERFEKT på ball, men mann detter også ned. STRAFFE te Suldal, dommeren svarer på straffen med "Han går for raskt inn", ved siden av står Sander som har sklidd inn i dueller i 100km/t og der har ikke dommeren blåst ein gang. Straffen e satt klistra i hjørnet, Eirik Nærland har ein hånd på ballen men den går inn!
 
 
Kampens målscorere: Thomas x2 og Kristoffer Bøe
Assist: Thor Egil og Luka Nes.
Neste kamp kommende onsdag mot Brodd 2 på Siffen.
Takk te dokker som blei med på kampen, det blei ein fin tur og fin feiring på VIP-en ittepå.