Fra trener Markus Egeli:
 
Etter et surt tap i helgen mot Suldal ønske guttane å komme sterkere. Nettopp dette gjør guttane i hvitt! Guttane komme dårlig i gang med kampen, og allerede itte 5 minutter sleppe guttane i hvitt inn kampens første mål. Men etter det, er det ingen vei tilbake.
 
I de neste 20 minuttene skjer det ikke så mye, Brodd 2 skape ikke så mye og guttane i hvitt slite litt med å finna sine plasser og posisjoner mot et lag som har tydelig filosofi. Ballen ska langt i bakrom, men bakover har Iver og Sander stålkontroll på alt av dueller som ska vinnas bakover. Nydelig føringer framover gjennom ledd før de strør ballen videre. Iver er også veldig nærme sitt første mål i debuten med en avslutningen akkurat over mål fra 18 meter. Itte 26 minutter sitte den endelig når Thomas slår ein perfekt pasning mot Lyngstad som kan setta ballen i mål. Balanse i regnskapet!
 
Siste 20 minuttene av første omgang skape Brodd 2 knapt noe annet enn noen sjangser av noen langpasninger fra midtstopperen i bakrom, som gang itte gang Sander og Iver klarere og får kontroll på. Lyngstad er aggressiv i duellene som må tas og vinne ballen gjentatte ganger. Dette vises tydelig når Brodd-spillerne etter noen tøffe dueller blir irritert og bokstavelig truer Lyngstad på livet. Ein smått sjokka Lyngstad fortsette sitt press, men litt roligere mtp tidligere nevnt situasjon.
2.omgang komme og guttane ser ikke tebage. Nå er det bare ein ting som telle og det er seier. Itte 30 minutter er det på tide med noen nye bytter, Anders Karlsen komme inn på topp for Sondre Lyngstad som har spronge fra seg. Det tar någen touch og pasninger før gamle takter vise seg igjen. Et perfekt buet løp av Thomas og ein fin utside pasning av Anders Karlsen så er plutselig kampen snudd.
6 minutter seinere vil Kristoffer Bøe som vise gjennom heila kampen at han ønske å bidra offansivt. Som godt kjent vanlig vis har Doffe i 1.omgang vært på en kjempesjangse, men som vanlig ende det opp med "NESTEN!". Doffe blir dytta opp på vingen, og visst blir det svar på bytte der. Någen få minutter seinere strør Lasse Hervik ein perfekt balansert pasninging mellom midstopperne til Doffe som er plutselig aleina med keeper, går forbi keeper og sette ballen i mål. 3-1!
 
4 minutter igjen av kampen, Mats ska inn igjen, men denne gangen på høyreving. Nettopp 4 minutter seinere og 2 touch seinere slår Mats ein fin pasning inn te Anders Karlsen som får stå umarkert på ca 7-8 meter og får allverdens tid. Den sette etterhvert trygt inn i mål. 4-1! Game over.
 
Ein godt gjennomførte kamp av samtlige! Nå er det 2 uker pause før neste kamp.