Klokken er 16:05, 23. September, oppmøte var 15:45 og planen var å kjøre 16:00, undertegnede går fram som eksemplarisk rollemodell og er sent ute før turneringen har startet. Heldigvis er det god stemning i bilen til Eirik (DameBakRattet) Nærland med DJ Tim som leder an stemningen. 2 timer og litt for mye sukker senere er alle framme på Skeisvang Skole. Dagen ender med en liten brief om lørdagen før alle er i seng presist 21:00.

 


Lørdag 07:00 og gutta våkner opp klare for en liten frokost før kamp, ikke alle har sovet like godt ettersom sisteskansene Juel og Adi snorket gjennom hele natten, heldivis spiller begge til 10er på børs mot henholdsvis Sædalen og Austevoll for å gjøre opp for seg. Med 4 poeng på 2 kamper topper vi gruppen og har full kontroll over egen skjebne. Desverre kom ikke gode resultater gratis, og vår trofaste venstreback Jesper (JB) er ute med skade i leggen og Luka Nes, David F og Hebron må på jobb for å fylle igjen tomrommet. Neste og siste kamp står for tur og det er Trio som skal bankes! Desverre for vår del kan det se ut som dommeren har sett på "Tom Henning Øvrebø Chelsea vs Barcelona highlights" før kampen og vi ender opp med 0 kjipe poeng i en kamp der både Khaled og Jesper M hadde fått flere straffer om VAR hadde vært i bruk. #VAR i G16 2023. 

 


En kjip avsluttning på banen stopper heldigvis ikke dette laget, og etter en ny handletur for snop og noe pizza i magen er vi klare for underholdning! Duoen Hebron og Yusef starter showet men en dans selv Tor Fløsvik (søk opp på google om du ikke tar referansen) hadde vært fornøyd med. Simen, JB, Adi og Leo følger etter med en fremføring av "Let It Go" best kjent fra filmen Frozen. Gutta i trenerbilen følger etter, og forvetningene er store men Tim, Knut, Jesper, David F og Khaled leverer noe under par når "All of Me" av John Legend synges. En gruppe som derimot får taket i klasserommet til å lette er (Playboy) Rasmus, (Inform) Henrik og (GoodVibes) Juel med sangen "I got ***" av A2M. Luka Wald sikter som vanlig for perfeksjon i fremførelsen av "New York" av Alicia Keys men må nok arbeide litt med sangstemmen. Ari og Luka Nes får gleden av å runde av showet med "It's You", kort fortalt er samtlige av guttene bedre med ball en mikrofon... Ettersom Snorre er hjemme med hundende får Eirik og Mats gleden av å kjøre underholdning alene og det blir god latter når spillerne blir paraodiert av trenerne. 

 


Plutselig er det blitt søndag og gutta er klare for sluttspill! Vinn eller forsvinn. Første kamp mot Varegg og det kontrolleres inn solid seier. Neste kamp er mot Staal, et lag vi nylig vant 7-0 over. Ikke samme målfesten i dag men det blir igjen en solid seier, finale next. 

Stemningen er god i troppen men det er absolutt mye skader, vonter og slitne bein etter mange kamper. SIF G16´s nye ærkerival Trio står for tur i finalen og det ender med et nytt knepent tap.

 


Alt i alt meget godt av samtlige under hele turneringen, både på men ikke minst utenfor banen! 

Stor takk til foreldre som stilte opp underveis som supportere og sjåfører!

Gledes til neste turnering!

 


Resultater 

Gruppespill:

SIF 1 - Sædalen 1

SIF 1 - Austevoll 0 

SIF 1 - Trio 2 

 


Kvartfinale 

SIF 2 Varegg 0 

Semifinale 

SIF 1 - Staal 0 

Finale 

SIF 0 - Trio 2