I en kamp bestående av lave skuldre og godt humør gikk begge lag ut med et ungt mannskap. Hinna 2 hadde allerede før avspark garantert opprykk(så lenge de ikke tapte med 55 mål), og SIF 2 hadde å spille om 4.plass ved riktige resultat i sitt favør. Begge lagene velger å bruke en slik flott lørdag på å gi flere yngre debutanter til sine Gutter 15 og 16. Til sammen 14 stk 15/16 åringer var på banen underveis i denne kampen for begge lag.
Begge lag går ut med et høyt tempo, og raske bein. Det sitter ikke så mye for SIF2 sin del i begynnelsen av kampen, en litt rotete start og tidlig mål i mot er faktumet.
 
Etter 30 minutter gjøres det noen små justeringer som viser seg å gi resultater. Guttene i hvitt tørr å holde mer ball, flere løp i bakrom og samtidig flere gjenvinninger. Endelig begynner det å sitte og samtidig komme SIF 2 til flere sjangser. Etter 35 minutter og et dypt løp av Luka Waldejer blir han tatt i bakken. Lasse stiller seg opp, skyter i muren og i en stor bue i lengste stolpe. 1-1!
 
Noen få minutter senere i kjent Ashley Young plukker Luka Nes opp ballen på 40 meter midt i banen, flikker ballen forbi høyrebacken ute på siden. Trekker så inn fra distanse og legger ballen i lengste hjørne. NYDELIG MÅL! Kampen er snudd, 2-1!
 
Pause 2-1
 
Kampen fortsetter i samme spor, to lag som har mye respekt for hverandre foretar bytter og lar alle få spille i det som er sesongens siste kamp. Begge lag kommer til en del sjangser før Hinna 2 får ett corner som de flott setter i mål med hodet. 2-2.
SIF 2 ønsker å svare på dette og går rett i angrep, endelig sitter spillet. Markus Olsen Haug spiller fint sammen med Arian og plutselig er Olsen Haug alene med keeper. 3-2! Dommeren blåser til alles fortvilelse for offside. Men til stor respekt for alle innrømmer Hinna 2 spillerne at det er feil, og at det burde blåses for mål. Målet blir stående, 3-2! Stor respekt til Hinna 2 spillerne.
 
Siste 34 minuttene ender opp med store sjangser begge veier både for Mikael for Hinna 2 som mangler det ene målet for å gå forbi Thomas i toppscorerlisten og Torkel som ønsker å score mål mot sin tidligere trener Thomas Egeli som spiller på andre banehalvdel i denne kamp. Muligheter skal det ikke være snakk om, men eneste som mangler er at ballen ligger i mål.
 
Resultatet det står ut kampen. SIF 2 vinner kampen og kaprer 4.plassen i årets sesong. SIF 2 har tatt imponerende 4 poeng mot Hinna 2. Gratulerer til Hinna 2 med fortjent opprykk til 5.divisjon.
 
Takk til alle som har vært med i årets sesong.
 
Gratulerer til Thomas Johansen med delt toppscorerliste i 6.divisjon i årets sesong! Vel fortjent!
 
Gratulerer til Mats Gundersen med flest oppmøter på trening i årets sesong! 30/34 treninger i årets sesong.